marți, 10 iulie 2012

Dependenta de Counter-Strike, World of Warcraft, coduri aim, funny video,


Multi dintre noi stau prea mult in fata calculatorului jucand jocuri gen Counter-Strike, World of Warcraft si care pun placere si cred ca vor ajunge departe cu aceste jocuri sau cu altele. In videoclipul de mai jos este un exemplu clar de specimen care are ceva probleme mentale, iar pentru el acest joc este o placere nevinovata care in timp, se poate transforma in ceva greu de imaginat.

Unele jocuri video promoveaza invatarea, rezolvarea de probleme si ajuta la dezvoltarea coordonarii siabilitatilor fine motorii. Oricum, exista semne de intrebare privitoare la efectul jocurilor violente
asupra tinerilor care joaca jocuri video in mod excesiv.

Jucatorii pot deveni ruinati financiar, pot pierde suportul familiilor lor sau slujbele lor. Pot urma vizitele la psihiatru datorita incercarilor de sinucidere. Au fost cazuri in care tineri au decedat dupa ce nu s-au ridicat un timp indelungat de la computer. Alte cazuri sunt si mai surprinzatoare si complicate, ajungandu-se pana la crima.

Un alt exemplu este Xioyi, in varsta de 13 ani, a lasat un bilet de adio pe 27 decembrie 2004, spunand ca doreste "sa se alature eroilor din jocul pe care il venereaza". A sarit de pe o cladire inalta, dupa ce s-a jucat timp de 16 ore World of Warcraft.






Un comentariu:

Anonim spunea...

=)) ambele sunt amuzante