luni, 20 februarie 2012

Unde salveaza BSplayer subtitrarile?

1.Dupa cum stim, cand deschidem un film cu BSplayer apare automat fereastra"Available online subtitles" unde sunt afisate subtitrarile gasite pentru filmul respectiv.Problema este ca acele subtitrari gasite sunt in alta limba si trebuie sa adaugati limba romana.Pentru a adauga limba romana executati click pe cele trei puncte din partea stanga de jos a ferestrei.




2.Dupa ce ati executat click pe cele trei puncte, apare o fereastra "Default subtitle languages" unde este afisata lista de limbi implicita.Dati click pe "Add language" si din lista de limbi alegeti limba romana apoi dati click pe "ok"






Observatie: Puteti sterge limbile inutile din fereastra "Default subtitle languages"  aplicand click pe "Remove language".


3.Acum ca avem limba subtitrarii dorita nu ne ramane decat sa bifam subtitrarea care se potriveste filmului si sa dam click pe "Download checked".


4.Pentru a salva subtitrarea filmului in folderul filmului sau in alt loc, dupa preferinte dati click dreapta pe BSplayer si mergeti la "Options" apoi "Preferences"



5.In fereastra deschisa mergeti la "Subtitles" apoi "Online subtitles" iar in partea dreapta in dreptul mesajului
"Save downloaded subtitles to" alegeti "Movie folder" deoarece este cel mai indicat si nu vei cauta subtitrarea la disperare:D

    Va doresc vizionare placuta!


Niciun comentariu: